jakkie jammie!
guy van cauteren
Wat is het lekkerste dat je ooit heb gegeten? Heb je een lievelingsingrediënt? Wie maakt het voor je klaar? Je mama, papa, oma of oom? De kok van het restaurant om de hoek? De mama van je vriendje uit Marokko?

Wat vind je vreselijk vies? En waarom? Wanneer heb je het voor het laatst gegeten? Hoe krijg je het naar binnen, of hoe lukt het je om te ontsnappen aan dat jakkie-eten?

De lekkerste Jammie! en de afschuwelijkste Jakkie! verhalen worden in dit bijzonder originele kookboek voor en door kinderen samengebracht. De bekende kok van 't Laurierblad, Guy Van Cauteren, Peter van de Week van de Smaak 2008, gaat met de basisingrediënten aan de slag in zijn keuken en maakt er compleet nieuwe én lekkere gerechten mee. Het resultaat is een speels en fantasievol kookboek voor en door kinderen. Om je tanden in te zetten zo smakelijk. Met leuke tips en weetjes om eten nog lekkerder te maken.

Een samenwerking met de Gezinsbond, EETiKET en de Week van de Smaak.
Met voorwoord van Bert Anciaux (toenmalig Vlaams minister van Cultuur, Jeugd en Sport).